Elco en Wijnanda van Burg zijn juni 2014 naar Papoea (Indonesiƫ) vertrokken. Zij werken namens stichting Lentera op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg.

Afscheidsdienst woensdag 25 juni

Nu de boel ingepakt is, de huisraad opgeslagen en een 38-tal dozen klaar staan voor luchttransport, kunnen we vooruit kijken naar de laatste dingen voor ons vertrek. Het belangrijkste is de afscheidsdienst, aanstaande woensdagavond. Deze kerkdienst wordt gehouden in de Julianakerk, Mauritsweg 286, in Dordrecht. De dienst wordt geleid door onze predikant, ds. H. Hofman, en begint om 19.45 uur. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om ons persoonlijk vaarwel te wensen. U bent van harte welkom bij deze afscheidsdienst.

STEUNEN EN VOLGEN 

Bij de afscheidsavond is ook de verkooptafel aanwezig. Allerlei mooie spullen zijn hier te koop: gehaakte baretten, rokjes en tassen van postzakken, stoeltjes met naam, sleutelhangers en fotokaarten. Maar u kan ook hier uw bestellingen doen voor diverse (gehaakte) artikelen en steigerhouten meubelen. Kijk op de webshop voor een zeer gevarieerd assortiment van de verkoopproducten. De opbrengst is bestemd voor het werk wat we gaan doen voor stichting Lentera. Wilt u ons direct financieel steunen? Dat kan natuurlijk ook. Meld u dan hier aan. U kunt zich daar ook (alleen) inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte gehouden wordt van ons reilen en zeilen. 

VOORUITKIJKEN

We kijken er naar uit om het werk te gaan doen wat ons op het hart gebonden is. Maar eerst nog drie maanden hard studeren om Bahasa Indonesia goed onder de knie te krijgen. Goed kunnen luisteren, praten en schrijven is erg belangrijk voor ons werk. Wijnanda’s zus Rianne gaat de eerste maanden mee om op Coen en Samuel te passen, zodat we ons helemaal op de taalstudie kunnen richten. Erg mooi dat het zo kan!